OFFENTLIG SEKTOR


Admin

ADMINISTRASJON

Når man er folkets tjener, er det viktig å være så effektiv som mulig, og ikke kaste bort tid på treg maskinvare. Både kunnskapsarbeidere og administrasjon trenger å yte sitt beste for at alt skal gå på skinner, og sikkerheten er viktigere enn noen gang. Du kan være trygg på at det ikke skal stå på utstyret hvis dere standardiserer på PCer og skrivere fra HP.

HP bedrifts-PCer | HP klientsikkerhet | HP bedriftsskrivere | HP utskriftssikkerhet


Etater

ETATER

Offentlig sektor inneholder så mangt, noe som kan føre til spesielle behov – og HP har det som trengs. Kraftige arbeidsstasjoner som kan behandle geodata og 3D-modeller. Storformatsskrivere som kan lage alt fra tekniske tegninger og kart til reproduksjoner av kunst og kultur. Mobile løsninger som fungerer like bra på kontoret som i parken, i bilen eller ute hos innbyggerne.

HP Z arbeidsstasjoner | HP storformatsskrivere | HP Mobility Insights


Moterom

MØTEROM

I dag kan en kunnskapsarbeider jobbe hvor som helst og når som helst. Da blir kontoret desto viktigere som samhandlingsrom, og gode møteromsløsninger er viktigere enn noen gang. Enten det er små stillerom med videomuligheter eller store konferanserom hvor folk kan dele innhold like lett med folk rundt bordet som med folk på den andre siden av kloden. HP er forberedt på morgendagens kontor, og med produkter som HP Elite Slice G2 og HP Shareboard, går samhandlingen som en lek.

HP Collaboration Spaces | HP Elite Slice for møteromHP Shareboard (video)