MEDIER & INNHOLD


Produksjon

PRODUKSJON

Uansett hva slags medieinnhold man produserer – fra foto og film til spill og 3D – hjelper det med skikkelig utstyr. HP Z arbeidsstasjoner får jobben gjort, enten du er ute i felt, på sett eller i redigeringsrommet. HP Performance Advisor sørger for at du får maksimert ytelsen fra de kraftige komponentene. Xeon-prosessorer, masser av minne og overlegne lese- og skrivehastigheter fra HP Z Turbodrive, samt Quadro-grafikkort og både hardware og drivere sertifisert av Adobe, Audodesk og Avid, gir deg et system du kan stole på når deadlinespøkelset truer.

 

HP Z arbeidsstasjoner | HP Performance Advisor | Workstation ISV Certification


Mac-2-Z

MAC-til-Z

I kreative yrker er det mange som tror Mac er det eneste saliggjørende. Så feil kan man ta. HP Z arbeidstasjoner jobber ringer rundt Mac Pro, og gir langt mer oomph for pengene. Tror du det ikke selv? Se hvordan profesjonelle klippere reagerte når de fikk se duellen mellom HP Z og Mac Pro – og tenk hvor raskt du kunne få ting gjort hadde du hatt en skikkelig maskin mellom hendene. Og det er ikke bare filmskapere som nyter godt av kraften i Z - fotografer og designere har også mye å tjene på å bytte ut den trege gamle Mac'en.

HP Z vs MACZ for Videographers  | Z for Photographers | Z for Graphic Designers


Admin

ADMINISTRASJON

For en leder innen medier og underholdning er det ingen tvil om at HP Z er det riktige valget når man skal utstyre sine kreative kunnskapsarbeidere. Takket være et nært samarbeid med Adobe, Autodesk og andre programvareleverandører, er maskinvaren testet og sikker, slik at du kan være sikker på at det ikke er datatrøbbel eller mangel på prosesseringskraft som hindrer dine ansatte å levere til deadline.

Og dukker det opp noe som haster en sen kveld? Ikke noe problem – med HP Remote Graphics Software kan dine ansatte logge seg på de stasjonære arbeidsstasjonene sine fra hvor som helst, uten at det krever mer båndbredde enn å streame videosignalet.

 

HP Z for Media & Entertainment | Adobe and HP Z Workstations | HP RGS