HJEMME


Hjemme

HJEMMEKONTORET

Med dagens mange skyløsninger er man ikke avhengig av å dra med seg jobb-PC’en hjem for å få tatt unna noe av hastearbeidet hjemmefra. Men en skikkelig hjemmekontorløsning fra HP – for eksempel en laptop fra Envy-serien - kan du nyte så mye fleksibilitet som arbeidsgiveren din gir deg, uten at maskinvaren skal gjøre deg noe mindre effektiv av den grunn. Med en hjemmeskriver kan du få ut med deg det siste dokumentet før du drar – og kanskje du til og med kan fjernstyre jobbmaskinen din hjemmefra, med HP Remote Graphics Software?

HP Envy bærbar PC | HP hjemmeskrivere | HP RGS


Havbruk - produksjon

STUA

Stua er fortsatt stedet familien kommer sammen – og da trenger man godt med plass. Med HPs nye 65-tommers Omen X Emperium-skjerm, koblet opp til Omen X Compact Desktop, kan hele familien nyte uovertruffen billedkvalitet uansett om de ser Netflix, spiller spill eller tar steget inn i VR.

Glem heller ikke å forevige minnene. HPs nye Envy fotoskrivere har bluetooth-tilkobling, som gjør det lettere enn noen gang å skrive ut bilder fra telefonen i knakende god kvalitet.

Omen X Emperium 65 | Omen X Compact Desktop | HP Envy fotoskriver


Havbruk - produksjon

ROMMET

Noen ganger vil man trekke seg tilbake fra menneskene rundt seg – enten man vil være alene eller ønsker å sosialisere med folk rundt om i verden. Både voksne og unge vet å sette pris på en skikkelig gaming-PC, uansett om man konkurrerer på høyt nivå eller bare ønsker litt uforpliktende adspredelse. Med en Omen gaming-rigg kan man være trygg på at det kun er egne evner – eller mangel på sådan – som avgjør om det blir vinn eller forsvinn.

Og synes du det blir for ensomt på rommet, kan du bruke lommeskriveren HP Sprocket til å dekorere ditt eget krypinn med minner og mennesker som står deg nær.

HP Omen | HP Sprocket